elixír
Á. az örök fiatalság
bogyójával magához vette az élet ellenszerét
lejárati idő nélküli fényes csomagolás
hosszútávú légzőgyakorlat levegőbiztos üvegbarakkban
beindul az önemésztési funkció
megtisztít a toxikus anyagoktól
a piros nyelv prezentálja amit a világra ölt
csókhiány ínyvérzésig
az egymillió évvel ezelőtti betegségek
gyógymódja elfelejtődött
mert a tudást cédélemezekre vésték
nem olvasnak vakok
nincs mit nézni
8-12 órát állnak sorba a napi egy étrendpótló tablettájukért
nincs mit (t)enni
kihaltak a fodrászok
fogorvos sincs mert fog se
miután évezredekig elsütötték
a gyerekek száját mint a csirke nevű ősállat csőrét
Á. széppillájú szemeit megkövesedett diétadarabokkal verték ki
nem látja hogy elfolyósodott
nejlonzacskók lógnak hosszú haján
még mindig 35 éves
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-08 14:01:29
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-08 14:01:29