hospitalizáció
Kígyó és Hattyú* alatt a Csillag utcában
doktorom
beléd akarok dögleni
mert nálad babaillata van a halálnak
nyelved birtokában verdes
a Nagy Titok
keresése ürügyén belédbukok
a tüdőn a májon a dohányon az alkoholon túl
a hetedik ajtó szikével nyílik
olts be magad ellen
hogy ne legyek
visszabeszélő rácsoságy
fektess oda ahol
fel fogsz ébredni önkéntes hibernációdból
* csillagképek, az orvoslást (Kígyó) és a szerelmet (Hattyú) jelképezik
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-08 13:59:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-08 13:59:37