Nem siettetem
Eljön az úgy is, nem siettetem,
hogy ide érjen a holnapután,
a jövő csak úgy létezhet nekem,
ha jelenné lesz, mint levél a fán.
A pillanattól nem fogadtam el,
az öröklét sem adná vissza már,
mondhatnám azt is, hogy nem érdekel,
öröklét nem lesz, ne legyek szamár.
Lusta vagyok, akkor is pihenek
néha, amikor nem fáradtam el,
jöhetnek már a meg nem élt hetek,
aki tud ezekről, soha nem felel,
hiába kérdezném, milyen lehet
a halál festett előszobája,
sokat kell várni, vagy csak keveset?
Ne én legyek, aki eltalálja!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-08 07:33:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-08 07:33:02