Az élet arra kell
Az élet arra kell, hogy írj sokat,
és nem akármit, álló verseket,
mind önmagában legyen gondolat,
mert verssé válni másképp nem lehet.
Legyen az élet múló alkalom
az alkotásra az egyetlenegy,
megerősödni elkezdett dalon,
vagy mindig kezdeni, az egyre megy.
Mert amíg él, csak legjobbat akar,
ha költővé formálta önmagát,
verse felmutat, nem eltakar,
az alkotásból lesz igaz barát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-05 05:16:09
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-05 05:24:45