Nincs ott senki
Napot loptam holdat vittem
hátamon a világ hittem
egy Istenben önmagamban
lelkemben egy csendes zugban
megbújtam mint kés a húsban
vártam hogy jöjjön a reggel
szabadító fénysereggel
szikra villan láng tenyészett
tűzzé érett elemésztett
ott belül a csendes zugban
barát nélkül egymagamban
üres hely lett csak a semmi
nincs ott senki nincs ott senki
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-04 13:12:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-04 19:11:04