psychodáma
vannak gyerekek akikkel színészkednek
mert a szülő kényszergondolata hogy elveszett
a teremtő ereje
tudományos babonáit szondán át juttatja
a legvégletesebb biogyomrokba
szolidaritáshiányát átszublimálja a zűrbe
fogyasztópolitikai díszletekkel tiltja meg a haszontalan
játszást a fogócskát a cybertérben
nem üti meg magát
pedig ő is játszik botrányhőst vagy erkölcsőrt
a valaki akire nem emlékszik
csak a mobiltelefon memóriája meg a biztosító
gyűlnek a házivideók a hipertehetséges gyerekről
akit feleannyira se ismer mint alteregóját
díjúszó legyen nagy igyekezetében belefojtja a balatonba
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-01 15:23:55
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-01 15:23:55