Légy!
Babrálnál-e évekig a zárral, ha
pontosan tudnád, mit rejt az ajtó?
Mennyire lepne meg, ha kiderülne,
magad hordtál oda mindent — önmagad
elől? És ha majd észreveszed, hogy ott
benn sincs kívüled senki, el tudod-e
viselni a felismerést, hogy nincs, és
sohasem volt titok, s képes leszel-e
a létezés meztelen gesztusával
továbbadni a szavakba nem önthetőt?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-04-01 13:24:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-04-01 13:24:37