ELÉGIA
Megvénült s a kosz is ráncol
párnája vasradiátor
neonzümmögés andalít.
Míg a vonatomat várom
a kövesdi állomáson
kötözgeti kacatait.
Ajándékát karácsonyra
keserves szél terelgeti
falhoz riadt kupacokba.
Költ a hajléktalanokra.
Irigyeltük hetvenhárom
telén a farsangi bálon
szólózta a Samba pa ti-t.
Indul zúzos ködfonálon
megáll mögötte a lábnyom
mintha még várna valakit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-24 18:41:13
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-24 18:41:13