Más az mikor az, ember boldogságból ír verset.
De sajnos szebb az, amelyik fájdalomból születik.
Állásinterjú vége, még három kérdésem lenne.:
Áll arcba lehet jönni?
Vagy nem is volt soha koronám?
Vagy ha volt is most le kell venni?
Nem nem veszem le!!!
Kezdődjék hát a szertartás.
Nem jó ez a festmény.
Nem jó.