Camping bicikli
Valami elment végül,
El a fától, sokan nézelődnek.
Messze a határtól.
Amikor viszont valamire néznek,
A réten az emberek tehenésznek.
Fel húzzák a művész képeket,
Film forgatásnak is nézhetnénk,
Az eseményeket.
A közvetítő úgyis rá mutat a jelre,
Aztán értékelik sokan,
Miként a szerelmet.
Nagy botokkal.
Véres kardot adják körbe.
Huzentroglí- Lyukkal .
És amikor a ház tetőre néznek,
Néznek majd sokan,
Ahogy az emberek tehenésznek.
De az ember végül, úgy is tanul.
Nem úgy, mint egy tárgy, vagy egy állat.
Eldobódik megy a túlvilágra.
És ott várják már a sok lélek ember.
Ahogyan az kedden reggel én is vártam.
De nem jöttél megint,
Űr maradt utánad.
Megtöltöm viszont, újra.
Mert hát, mit tehet az ember.
Meg hát. Tele Camping biciklivel!!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-21 12:02:09
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-21 12:02:09