hályog - nincs kiút
kinőnek a fűszálak
a harmatcseppek leesnek
elköltöznek a fecskék
minden marad csak szerepnek
az ördög is dolgozik
magunk köré húzunk falat
meghalnak a cinegék
s nem látunk a hályog alatt
belenézel tükrödbe
arctalan alak néz terád
ki fogoly réges-régen:
hófehér lepel a szád
nincsen remény nincs kiút
nem tudsz semmit helyre rakni
visszhangzik benned Babits:
meg kell halni meg kell halni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-20 10:54:08
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-20 11:56:45