A turista is Magyar
Zsákutcába futott gondolataim végén köszörülök.
Ritmust mérek üllőre, be dőlt dűlőbe üdülök.
A kint és bent konferenciát tart egymással.
Az kapja aki nem akarja,
Ha itt lennél velem, elküldenélek téged.
Autógyárba elemeket préselni.
Igazi átéléssel tudjam, gömbölyű részeit simogatni ha kifizettem.
Hol játszóházas puha emlékkabint látogatok múltamba.
Hol szögesdrótos kerítésébe akad a gatyám.
Amióta rossz is lehet jó, én azóta szeretlek.
Intézetből.
Börtönbe került aztán a vágy amit nevelgettem.
„Nekem nősz nagyra szentem.
József Attila után rögtön véget kellett volna, hogy érjen a világ.
Minek legyen ha úgysem lehet jobb verset írni már?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-16 18:58:49
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-16 18:58:49