Rímtelen vers
Verset ír az ember.
Költői kérdés:
Budán, vagy Pesten Írnak többen verest?
Budán lakni világnézet. Márai Sándor
Pesten lakni világnézet. Bánfi Ferenc
Sokkal több szenvedő ír verset.
Valami rím kellene de az nincs.
A szegény jobban szenved.
De a gazdag is tus szenvedni.
Még jobban mint a szegény.
Mennyi fajta félelem létezik?
Sok bugyra van a pokolnak.
Hol az ugródeszka a mennyországba?
Van Isten vagy nincs?
Mennyi kérdésre nincs biztos válasz?
Az ördög egy láthatatlan globális Intézményrendszer.
Az Isten természetesen sugall és figyel.
Az Ördög mesterségesen sugall és figyel.
Ha vannak egyáltalán.
A bölcsesség butaság is.
Szerintem molesztálják az emberiséget észrevétlen.
De áldják is titokban.
Gonosz folyóba dobták úszni a jó egyént
A romlásba a pusztulásba minden veled van.
Még a véletlenek is, az emberek, a tárgyak.
Gyorsan mehetsz a halálba.
Meg akar ölni a folyó!
Bezzeg értékesebbnek lenni, nem segítenek.
A véletlenek is ellened vannak, az atomrácsok is akadályok.
Nagyon lassan lehet felfelé úszni ezen a folyón.
Beléd ütközik minden lefelé száguldó hordalék.
Meghalni könnyű, élni nehéz.
Ha az a világ önszervező lenne.
Nem lenne ilyen gonosz.
Csak egy fölülről gonosznak teremtett irányítót világ,
Tud ilyen módszeresen észrevétlen gyilkos lenni.
Halandók harca ez a halhatatlannal.
Mi van ha ez igaz?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-13 12:28:50
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-13 12:28:50