Mégis: itt
Óvatlanul túl messze merészkedtél.
Nem gondoltad végig, hogy van olyan
pont, ahol nem lehet befejezni, csak
abbahagyni. Innen bűnök rutinos
összjátéka nélkül visszafelé sem
vezet út. Mennyire ügyeltél, kínos
helyzetbe ne kerülj — hogy teremthetnél
akkor éppen te? Már így is eléggé
nyomaszt a felelősség közérzetedért.
Szavak helyett alkalmas gesztus után
kutat az önérzet, amellyel presztízs-
veszteség nélkül kikeveredhetnél.
Hasztalan. Így sincs maradásod, döntesz
kelletlenül. Megkönnyebbülsz, amikor
ráébredsz mégis: itt fogsz gyökeret verni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-10 11:15:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-10 11:15:34