Szigeti György
Akár a törött faág
Csodálatos a világ,
akár a törött faág,
olyan hiábavaló,
mint nekem a hintaló.
A valóság ne legyen
elkéső, sem hirtelen,
legyen szenvedélyesebb,
olyan, mint lelken a seb,
amely valóság marad,
azért tanulságosabb,
mert az élet kerete,
nem fehér, nem fekete,
lehet szürke vagy színes,
találgathatjuk, mi lesz,
mi is alakíthatunk
rajta, hiszen mi vagyunk.
Formálódik a világ,
s ha megjön az eszterág,
nekünk hozza a tavaszt,
üde vizeket fakaszt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-09 06:38:23 Utolsó módosítás ideje: 2013-03-09 06:38:23
|
|
|