Ledob a szekér tapos a sár
Ez több annál, nem még annál is több
Tavasznál is maga a tavasz
Olyan nagydolog ez olyan drága a legdrágább
Néha oda adsz érte mindent mégis elveszik
Akár hogy vigyázol rá
Néha pedig megvan annyira nem is értékeled
Másoknál legtöbbször
Ami emberrel történhetett már majdnem megtörtént
Miatta nyers beléd rejtett boldogság ez
Fájdalommá nemesül
Csak a halál utolsó pillanatban lesz egy őszinte mosollyá
Addig meg bika hátán rodeós ül ilyen stabilan
Táplálja a hamu a bimbót
Így termel a turbina
Szakít a közeg
Ledob a szekér tapos a sár
Majd virágot bontsz újra
Megfürdet magában
Tiszta leszel magadban is
És ő benned de történik valami
Mert mindig történik valami
Aztán ledob a szekér tapos a sár
Majd egy őszinte mosoly
Ezért megérte de menned kel már-cius idusán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-05 09:28:05
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-05 09:28:05