Állíts falloszt kereszt helyett
Állíts egy falloszt kereszt helyett,
akkor lesz értelme térdepelned,
hiszen a sok ima töri a szád,
értelmet kap az a mantra miatyánk,
legyen vagy ötször "üdvözlégy Mária,
(de ne járj annyit át a szomszédba,
mert újra baj lehet és majd Vatikán
vakar ki a csávából holnap, miután
a megeshetetlen mégis megesett)
rejts láncon nyakadba egy keresztet,
megvéd majd tán holnap Lucifertől,
(bár ha kérsz az igazi örömből,
akkor ne ostyát egyél, és ne vizet
igyál - azt a pap prédikál - lehet
ám némi bor is), látod - a kufárok
technokrataként ma már szatócsok,
pénzért vesznek mindent, más meg
minek? lényeg, hogy megvegyenek,
állíts egy falloszt kereszt helyett,
akkor lesz értelme térdepelned.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-02 23:14:02
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-02 23:14:02