Társaságba mennek
Mennyi boldogság sétál az utcán
A macskakövek olyan könnyűek lesznek
Mennek társaságba társaságba mennek
Nem látszik ki a miértje a nemnek
Ki tudja mi az ára az igennek
Minden esetre magadat kell meg keressed
Oda adhasd neki ő nem fog segíteni
Forgasz köztük mint gyengén látó déli bábba
Sárgarépásat hánysz otthon az ágyba
Régebben mikor nekem is volt jegyem
Ott voltam ám haver a szeren
Most meg itt vagyok Péntek
Komámmal egy lakatlan szigeten
Nagy tüzet rakunk
Beszélgetünk magamba
Nyelvet öltünk
Hajunk tépjük a napba
Ha majd utol ér a reggel
Gondolatba
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-03-02 18:18:11
Utolsó módosítás ideje: 2013-03-02 18:18:11