Kritizáljatok
Nem tudtam amit tegnap tudtam meg
Azt sem tudtam tegnap előtt amit tegnap előtt előtt tudtam meg
Mindegy is teljesen a cél a cél
Valaki majd ír róla egy táblázatot
Amire hivatkozva megállapíthatnak
Mint a bablevest csak azt nem tudom miért pont a bablevest
Mért eszek, hogy éljek mért élek hogy
Megvalósítsam céljaimat mik a célok
Cél a jó még a rossz árán is
Megfájdul a fejem a megvalósulástól
De megfájdul a nem megvalósulástól is
Célra büszkéktől Célt irigyelek
Célt vesztetteket szánok
Megtakarított magától a közeg
A beszámolóig
Háromszáznegyvenötévé volt egy kínos szituáció
Egy ember szégyenkezett szegénysége miatt
Nagyon bánta mikor nem tudott mit adni a szerelemért
És elvitte egy céltudatosabb a kedvesét
Hogy szégyenkezett pedig fejfán sincs nevük már
Vagy mégis itt vannak mind
Ugyan abban csak fordítva vagy ugyan úgy vagy máshogy
A menők megtanítják a jövőket
Aztán elmennek de mindig többet mutatnak az előzőnél
Míg nem egyre többet tudnak aztán annyi mindent tudnak
Nem bírják már mivel jár
És akkor az elméletekből párral táncol egyet
A boldogság köztes fájdalom
Születés élet halál
Magány társaság magány társaság magány társaság
Beteg az egesség ha nincsen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-28 21:46:27
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-28 21:46:27