Az örök szerelem
Talán te is megérted majd,
miért neked születnek versek,
nem lesz okod, hogy eltakard,
hogyan hatnak a nagy szerelmek,
hogyan árasztja vízzel el
a kiszáradt patak a rétet,
a félős miért énekel,
ha éjjel hazafelé lépked,
a saját hangját hallja csak,
vagy vadállatok ugatását,
fél, hogy rádőlnek a falak,
azért az útközépen jár át.
Megannyi kérdés, mind nehéz,
kapásból mind megfejthetetlen,
csődöt mondhat a józan ész,
a tó így lehet feneketlen.
Így tart az örök szerelem
három, egyre rövidebb évet,
a harc végig fegyvertelen,
de halálos sebeket éget.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-26 07:26:33
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-26 07:26:33