Magyar
Én nem tudom hogy, az Istent ki teremtette.
De az Isten viszont vett egy nagy valamit.
Rá írta Magyar és felrobbantotta.
Ez volt az ősrobbanás.
Ebből széthullottak népek.
Kultúrák.
És minden tudomány alapalja.
Aztán ez az Isten áthelyezte a mennyet.
Másik helyre és itt kategorizáló világot szervezett.
Megtette helytartónak a fenevadat.
Bizony így volt, és van ma is ez.
Ezért van, hogy az Isten legősibb.
És kiválasztott népe a Magyar.
A szent föld pedig Magyarország.
Kik magyarok és kik nem?
A világon minden ember magyar gyökerű,
Így Magyar is, egy család vagyunk valójában.
De aki ki választott az az akinek az anyanyelve Magyar
Legyen az bármely utódnép sarja is.
Vagy keveréke.
És tudatára ébredt!
Nagy teher magyarnak lenni egy anti világban
Magyarnak lenni annyit tesz mint üldözöttnek lenni
A magyar nem egy nép nem egy kultúra
Hanem egy vallás
Amely vallás fő szabálya
Az Isten az emberek a jó szolgálata
Egy magyar gazdagsága mások gazdagsága
A magyarok szegénysége mások szegénysége
Feladata legjobb tudásával szolgálni díjmentesen az embereket,
Az emberek feladata elfogadni ezt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-25 12:58:00
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-25 12:58:00