beteljesülés (jav.)
az éj fehér cukrával teli a szád
egyre több és több csillog belőle szádban
körötted vagy negyven ördög-fióka
térdepelsz feloldódsz a testes homályban
mint zafír villog két mandula szemed
buja csókóktól ég vörös rózsa ajkad
immáron a sorsod beteljesedett:
villanyt oltottál de vágyad égve hagytad
öntőformádba nem kisdedet álmodsz
csak orgazmustól súlyos vad pásztorórát
te megvagy váltva közel az opálhoz
hajnalhasadásig hófehér az orcád
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-23 07:59:44
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-23 07:59:44