Exodus
Mint csapágygolyó,
El gurulni végleg szégyenben.
Ötvözési hiba történt,
Salak került a szerkezetbe.
Ha a fájdalom fájna ordítana.
Minden versem ugyan arról szól.
Miért hagytál el engem.
Halál utáni boldogság.
Bánat a szülőkben.
A kivégző osztag felsorakozott!
Négykézláb ronda keserű nyomorék,
Keres gyönyörű szép édes egészségest.
Fegyvert vállhoz!
De nem lehet, hogy csak én tehetek róla.
Nyűg vagyok mindenkinek se szerelem se barát se család.
Célra tarts!
Az anyag a véletlen a test és a szellem is azt üldöz itt,
Ki menekül áldozattá válik, aki örökké látszik.
Nincs fényképem a zsebemben nincs mire várni,
Állok egyenest háttal: tisztán .Ez lett a boldogságkeresésből?
Tűz!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-20 14:27:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-20 14:27:52