lelkem kábel
lecsupaszított vezetékek kötege
barna, fekete, kék
akár az erekben a vér
ha......
elkészítem neked
nézd!
csillag topológia
színvilág
narancs-fehér
narancs
azután
a fű és a hó színe
majd az ég
egyszer át akartam festeni
mert nem szerettem
ahogyan kékítőt oldanak
odafenn
újra kék
de most már a fehérrel
megint a citrusféle
barna-fehér
barna
mint a kenyér
malátával színezve
neked kötöttem össze
gondosan
akár a virágcsokrot
hogy tökéletesen
halld
(már nincs középfülgyulladás)
én így szeretlek
soha
ne engedd a kábel-tolvajokat
a közelembe!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-19 18:20:52
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-19 18:20:52