Házi állat
Megy a kocsi
Mondhatni
Apa kocsit hajt
Tar Bélásak az effektek
Irdatlanúl szél fúj
Fekete fehér a színes
Pedig úgy kiakarom, színezni
Habár jó lehet kinn színesen a dolgok
De belül emósk Depeche módok
Nehezen kapaszkodik az ki égbe emeli kezét
Megéltünk pár tengelytörést
Ami inog elfújta a szél
Inognak az ingatlanok is
Ilyen a nyugati szél
Kitépte szerelmemet kezemből
Túlélésbe harap a kenyér
Zaklatnak a műholdak
Zakatol a gép
Lassan ki kell fogjuk
Elől Magyarországot
Ezt a vén gebét
Ólmos esőben
Grafit színű a tér
Nyakas lakatolt
Köztünk a tér
Több a nyomás
Mint egy atmoszféra
Nehezebb már egy kiló
Kevesebb egy másodperc is
Néha viszont mikor kiesik a világ
Nyílik a hóvirág
Mégis talál mit enni inni
Ez a házi állat a boldogság
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-16 12:25:49
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-16 12:25:49