Kónya Anikó
Valentin-nap
Testem ajándéka élvezet,
Szívemé-lelkemé fájdalom,
Szándékolt szeretet,
Véletlen bánatok,
Két éves viszony,
Nem csupa iszony,
Szeretlek,
Hiányzol,
Szenvedek,
Bánhatom.
Szeress,
Gyűlölj,
Nevess,
Bűnhődj,
Két éves ciklus,
Közös a múltunk,
Szép emlékek múlnak,
Bűnök gyülekeznek,
Szívem ketrecébe taszítlak,
Melyből el sosem menekülhetsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-16 05:28:43 Utolsó módosítás ideje: 2013-02-16 05:28:43
|
|
|