Pakolj fel öcsi
Salgótarjánba mentem megnézni a pusztulást
Aztán Debrecenben hogy milyen ott az elvonás
Kecskeméten ahogy rohad a vakolat
Valakinek be kellene már szólni
A nap alatt azt hogy „Anyád!!!
Egy funkcionalitásának protekcionistának
Egy háttérhatalmasnak de jó volna
Ma felvenni a harcot oda állni beszólni
Szemből aztán pakolj fel öcsi vagy menekülj
Mert feszültebb vagyok mostanában
Mert nem kaptam fizetést
Mert nem ölel senki
Mert éhezek
Leverni rajta az összes bajom
Leülöm aztán a börtön börtönébe
Ott aztán lehet verekedni
Ott megtanítanak milyen egy állat
Aztán nem tudok már be illeszkedni és
Megölök párat túl nő bennem a bánat
Aztán vissza a szállodába
Nem inkább tovább megyek
Lenyelem a haragom
Vigyétek mindenem
Patás férgek
Tehetetlenül hagyom
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-08 11:31:49
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-08 11:31:49