Minden
Minden rád vár itt legbelül
Az órába felétkezett idő
A hajótlan kikötő
Zuhanó repülő
Vontat füttybe heverő
Egy mást érintő
Puszta percek
Vadász sörétes
Fácánvermek
Üveghangú üres termek
Húzz rá ha fáj dalomra bőrt
Mert nem rezeg itt semmi már
Láttalak elfeledlek
Vár a fogat messze száll
Óceán fenekén hemperegni
Mint élettelen test
Ott legalább a víz dobál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-02-02 19:54:22
Utolsó módosítás ideje: 2013-02-02 19:54:22