Önarckép
Magadról írj. Merd mondani
én vagyok Róbert, Dani, Mari.
Most, hogy említem magam,
és rám gondolok, -érzem,
be és megteltem. Sok.
Első személyem bőre kéreg,
Kitin. Vagyok: fej, törzs, potroh.
Második személyem bogárka.
Szárnyas. Ki a röptet báb
álmában vágyta, és Istenre szólt,
miért bogárnak kitalálta.
Harmadik személyem szorgos
hangya. Ez itt.
Bolyba hordja az ivadékokat.
Állandóan esik.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.