vesztőhely
összuniverzumi istenek tanácsa, hogy a rejtélyt
megfejtse, beidézte a mindenhatót, hogy kérdőre
vonja a kép rébuszát. a kérdés, miért rejt nappalt, s rejt éjt,
mi végre organikus összefüggéstelenségei? félrevezető, s dőre
kísérlet ez, amely ellentmond minden hatalmak valaha tett
engedményének! a teremtés logikai sztrádáit semmibe véve,
szintetizált kacsacsőrt g-kulccsal, nyomtatott áramkörbe embriót tett,
börtönrácsozat állabirintjai a szabadság törvénytelen vidékére
vezetnek, talán, hogy a mű végleg kivonja magát hatókörünkből, s ami lett
már puszta utópia. ez itt már idegen dimenziók megtévesztő manővere!
*
végül az úr feláll és int, kérem a grémiumot, ne hozzon elhamarkodott ítéletet!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-30 18:35:47
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-30 18:35:47