Aranyló
Nehezen indult az aranyló idén
Vasból kelet feltámadnia ami műanyag
Illegális művész
József Attila mindenhol
Mégis sehol
Összetört a zuhanás
Nem fogadta el a kódot
Mozgóképpel beszélgetek
Főiskolán végeztem el a művészetet
Személyi jövedelem adó bevallás
Magyar közöny
Nehezen indul az arany-kór
Nyugodj le és várjak jönni fog a jó
Engedni fog a fagyott föld
Szét rianjon a páncél
Pénzt kapszula
Be malterozzák az ózonfoltot
Megfosztják hatalomtól a kaméleon koboldot
Bárcsak elpusztulna hirtelen a fél világ
Hogy élhetne a másik fele boldogabban tovább
Én haljak meg legelőbb
Álmaimat etetni úgysincs legelőm
Két keresztem három folyóm három dombom
Korona a börtönön csend a válasz
Az élet beszél frászt
Magához húz a válasz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-29 00:41:31
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-29 00:41:31