Seperni kell
Rajtaütésszerű volt minden nálam,
nem volt időm még készülődni sem,
öröm vagy bánat egyre ment, utánam
folt maradt a sok rózsalevelen.
Nem voltam komisz, csak együgyű, talán
a sors is ezért fricskázott belém,
a tennivalóim félszeg hajnalán
halasztottam és maradt a remény,
a tehetetlenség passzivitása
mint isteni türelem földi mása,
nem fedte el a lustaságomat,
egy időben talán imádkoztam is,
hiába éreztem, hogy ez mind hamis,
seperni kell az útról a havat!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-28 10:22:11
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-28 10:22:11