a téma örök
Mozogj már te lusta
ragyás vén idő!
utamból állj félre!
- türelemből rózsa nő.
a sírodra te átok,
engedd lássam a világot!
Mordultam egyet kettőt még
válasza totyogott:
Élj a jelenbe és élvezd
robbanok:
Jobb dolgom is van, nem vagyok részeg
nem vagyok alkesz és nem vagyok junki
sem buddha sem felvilágosult abszolutista uralkodó.
Az vagyok, akinek nincs ideje az életre,
mert élni akar, akinek kezén bilincset formálnak tettei,
akinek mozgása csak helyzetváltoztató, nem helyváltoztató
és legfőképp nem világmegváltoztató.
Létem kiforratlan és semmitmondó
kedvem szinusz ami a jótól a kiüresedett
csigahéjban zörgő testtelen gonosz
lélek halvány remegéséig terjed.
tudatállapotom instabil
hozzáállásom infantil-
isten vagyok a magam bőrében
vartyogás a békák hátán
állandó egy helyben álló - kár hogy nem vagyok pénznem.
sv_movementspeed gyökkettő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-24 13:57:37
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-24 13:57:37