Résekért érdemes
Lefolytak a falakról
A tegnap jelei
Listát ír a kiút
A csoda meghajol
Az élet maga is az
Visszabiciklizik a tegnap
A jelmezkölcsönzőbe
Lejárt szerep kosztümjeiben tetszelegni
Ezt a nehéz páncélt itt például
Nem is bírnám már viselni
Értelmet nyer az értelmetlenség
Kombinációt játszik
Minden perc látszik
Szaporodás ösztöntől
Tehát a túlélés szép ha tetszik
Jó hogy nincs háború
Jó hogy leírhatom neked ezt a verset
Jó hogy megvalósíthatom mégis amit
Agyam tervez ahogy az a költő
Fogalmazott felolvasáson
Kényszer elnyom de látod ott azokat a réseket
Azok azok szerintem is
Amiért élni érdemes
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-24 00:31:38
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-24 00:31:38