Ahol fel lenne rajzolva fogas fölé a vonatom
Néha megtelik a szívem
Akkor osztogatni akarom
Pedig okosból butává léptettem elő magam
Ilyenkor meg akarom menteni a világot
Én nem szoktam leírni hogy
A mama rakott el megy befőttet
És mi unokák mid meg ettük
Nyikorgó világdeszkákon
Én máshogy fogalmazok
Én még mindig az a szőke kisgyerek vagyok
Aki antennát szereltetett apukájával bicikliére
Hogy lássák rendőr vagyok ha valaki nem tudná
Akkor nínó nínó hangjelzéssel tudtára adom
Azóta leszerelték a hintát átrendezték a játszóteret
A feltétlen szeretetből haszon lesés lett
Feltétlen szeretetért nincs hová bemenni
Ahol fel lenne rajzolva fogas fölé a vonatom
Azóta minden ordít csak velem
Hogy vigyázzak mert meghalok
Valótlan álmok helyett
Valós életveszély
Csak engedjen egy nő
Akit akarok felnőni benne
És én elrejthetném magamban
Pontosan tudom tévúton vagyok
Mindenről lemondani meg gyáva
Valami ilyesmi
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-21 23:36:49
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-21 23:36:49