zajok közepette felszítom
a csendet szilárdan lobog
körülöttem a csend tömör
acél üveg ne törje meg semmi
a csendet robban körülöttem
éles zajok áramában a figyelmem
belülre koncentrál felszítom
és a rideg acél üveg körülöttem
tömör zajuk felszítom és
nem töröm meg a csendet