nemzettek nemzetnek
hazámnak megszültek
fejlődtem virággá
farkas prédájává
pipacsfélék között
a rög is megkötött
napok jöttek, mentek
hímek körbevettek
rám csodálkoztak
mind egyet akartak
változtam szirénné
lelkem égett szénné
miközben daloltam
éltem vakvilágnak
tudathasadásnak