Képlet
Mit is menthetnél magaddal partra
száraz medréből számtengerednek?
Tudni vágytál, így lettél eretnek,
s e tudás most a veszted akarja.
Már látod, hibás volt számításod,
gyűrt papírjaid vetheted tűzre:
nincs algoritmus, hogy üdvözülve
modellezz vele való világot.
Az egészet akartad, s íme, még
maradék magad is úgy mentheted,
ha elhiszed végre, hogy képletet
váltva sem győzhetsz. Tudni nem elég.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-14 19:26:51
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-14 19:26:51