hétköznap
minden nap felkelek
elmegyek dolgozni
fizikai munka
de az is több a semminél
sőt örülök hogy van munkám
itthon is dolgozom
szerkesztek
nincs időm depressziósnak lenni
jóformán nincs időm semmire
kellőképpen elfoglalt vagyok
ha nem szerkesztek
folyóiratokat könyveket olvasok
és ott vagyok hogy majdnem éjfél
és az a legjobb benne
hogy másnap újrakezdhetem az egészet
az elejéről
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-07 18:16:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-07 18:16:17