Csúcsforgalom
végtelen szűk völgy
az út ott fut középen
mint vér az érben lüktet
a csillogó gépezetek nyüzsgő tömege
látszólag céltalanul
ok és okozat nélkül
fények
és színek
a szürke aszfalton
mint vashangyák megállíthatatlan lendületbe jött serege
folyamatos zúgás
dübörgés
beleeszi magát
a fákba
a kövekbe
a földbe
az agyamba
mélyen
és kitörülhetetlenül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-01-01 13:40:44
Utolsó módosítás ideje: 2013-01-01 13:40:44