ördögszekér
lókötő vagyok gyakran patkolok
vén gebét nyergelek jó szóért
elnézően nyerítget
unja a répát
csak néha rázkódik és csak ritkán van
hányingerem mikor dobálja farát
egyik istállótól a másikig vág
tatunk
állítólag éhezik az eladott kancám
kukákba dugja fekete sörényű nemes fejét
ha kérdik a beleesett aranyérmét keresi
van két lovam mind a kettő cigány
szemük se áll jól szénájuk sovány
amelyiket sokat keféltem
nevét nem feledhetem
2012
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-30 00:43:36
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-31 11:06:41