nem bántottunk senkit csak lézengtünk
pár srác meg csaj aki nem találta a helyét
mert ezerkilencszáznyolcvankettőben
tudtuk hogy vár a bánya a varroda
aztán a sereg a nősülés a gyerek
ahogy a szüleinket is ez várta egykor
így néha ordítottunk piásan zokogtunk
hogy ez van csak és nincs más