beálltam az erdőbe a fák mellé társnak
gondolva hogy ők majd befogadnak
ha már az emberek nem
elég hülye ötlet
de jobb nem jutott az eszembe
percek órák teltek el
nem történt semmi érdemleges
csak figyeltem
mindenféle gondolatra a fejemben
egy biztos csend volt és nyugalom
rég álltam már ennyit csak úgy
holnap is kijövök