Átszállás és eltévelyedés nélkül
Felszálltam egy vonatra,
egy csomag sör, egy hátizsák ruha,
egy karton cigi, egy útlevél,
és a jegy, átszállás és eltévelyedés nélkül,
csak oda.
Hoztam egy füzetet is, hátha
eszembe jut valami, rólad
vagy nem rólad, amit az út alatt
leírhatok.
Se levelet, se szerelmes
költeményeket nem küldtem
hónapok óta,
pedig ígértem, többször is,
hogy írok a nélküled napokról
és amiről nem lehet – neked.
Még iszom egy kávét, elszívok
egy utolsó szorongást,
hátradőlök a szűk ülésen,
és azon gondolkozom,
mi minden lehet veszélyben,
ha vársz majd a pályaudvaron.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-23 01:37:56
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-23 01:37:56