Pöttöm Sziszüphosz
gyermekkoromban sok hidat építettem
kertünk végében a patakon
húzott magához a túlpart
akár tűt a mágnes
elég furcsa gyerek voltam
kövekből téglákból deszkákból
összetákolt hídjaim
pár napig álltak csak
de midig újrakezdtem
mint valami pöttöm Sziszüphosz
mégse lettem mérnök
most pedig szavakból építem
roskatag hídjaimat
bár lehet
hagyni kéne az egészet a fenébe
és élni ahogy mások is: néha vizes lábbal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-21 15:40:58
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-21 17:29:17