Nem szeretem, nem szeretem, csak imádom!
Van nekem síró babám,
alvó babám, göndör hajú, copfos.
Olyan babám is van,
ami magától eszik, iszik,
és mászkál az ágyamon, amikor alszom.
Biztos, hogy karácsonyfánk is lesz, jó magas,
mert már megírtam a levelet Angyalkának,
el is vitte, láttam az ablakból.
A tesómmal bújócskázni szoktunk
a fa alatt; anya haragszik,
mert összetörjük a díszeket.
Angyalkának egyre soványabb a pénztárcája,
őt szintén kerülgeti a válság,
Szent Péter zokog - mondja anya -,
és kikerget a fa alól.
Nekem nem is kell karácsonyfa,
inkább jöjjön vissza apa,
mert én őt nem szeretem, nem szeretem,
csak imádom!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-18 19:42:57
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-18 19:42:57