Verseim
Amikor elégek, s felszállok az égbe,
elképzelhetetlen, végső messzeségbe,
hagyatékaim közt lesz majd a hiányom,
nem marad belőlem egyéb, csak a lábnyom,
és néhány vers, ami maradandó-féle,
sok embert megérint, nem rakható félre,
tőlem önállóan él még tíz-húsz évet
utánam, ha engem elsodor a végzet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-17 00:03:45
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-17 00:03:45