Kokott...
A ház előtt egy kokott áll, gigerlivel kokettál.
Csehül néz ki szegény ficsúr, elhangzik a csalimese...
Mint üres véndő kong a feje, picike ész szorult bele.
Kevés a paraszolvencia, amit ígérsz szépfiú!
Enged el a lány egy huncut mosolyt; na odébb gurulj!
Mint kerekesszék a lejtőn, vagy húzz el, mint a turul...
Csavarj magadra lámpaernyőt,s dugd el amid van!
Hiszen az csak egy kis fecskefarok, palimadaram!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-14 13:12:08
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-14 13:12:08