Bagatell
Írnom kéne rólad.
De csak vibrál a kurzor.
Hiába a tiszta lap, nem tudom elkezdeni.
Kaparom ujjamról a bőrt,
mint a gyerek, akit rajtakaptak valamin,
és képtelen számot adni róla.
Akkoriban tévé mellett is szaporodtak a sorok.
Kedvenc műsoraidat nézted;
és ha barátaim kérdeztek, nevetve mesélted,
még beszélgetés közben is írok.
Nemcsak a készüléket vitted magaddal,
hanem azokat is, amikről azt hittem, nem mozdíthatók.
Sötétben ülök az ötödiken.
A szemközti ház ablakai világítanak.
Valahol szeretkeznek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-13 23:36:01
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-19 23:32:23