Mielőtt elrugaszkodsz
Nyomasztón transzparens ív fut horizonttól
horizontig. Kételyt nem tűrő bizalom
globális védelmet ígér: váratlan rád
már nem szakadhat! Töprengeni eltúlzott
gesztuson alkalmatlan a helyzet, így hát
elszánod magad a részlettől részletig
kilengő trapéz fölött. Kulisszák mögül
mosolyok sorfala lelkesülten nézi,
ahogyan távot és ütemet még egyszer
bemérve, koreográfia szerint ki-
oldod a biztosítókötelet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2012-12-12 18:02:42
Utolsó módosítás ideje: 2012-12-12 18:02:42